Hvorfor er du ikke på ferie lige nu?!

Du burde få mere ud af tilværelsen og opleve mere — lige nu

Hvorfor er du ikke på dette billede? Foto: David Clode
Hvorfor er du ikke på dette billede? Foto: David Clode

Kig på dig selv. Kig på dit liv. Hvad har du gang i? Hvorfor sidder du på et gråt kontor, med et gråt job, en grå himmel udenfor, en gråtonet tilværelse?

Du kunne være ude i den store, vilde verden og se ting, som intet menneske har set før. Du kunne køre gennem en flod i en bil, med en båd spændt på taget. Det kunne være dit liv.

Hvorfor gør du ikke noget ved det? Er det virkelig det her, du vil med dit liv?

Du burde dase på en tropeø med din kæreste. Du burde leve ubekymret og drikke livets nektar.

Se på dette billede:

Det kunne være dig – eventyrlysten, frygtløs, i sydens stegende sol. I stedet for regner det, og din bus er forsinket. Du er ynkelig. Du er til grin. Din hund respekterer dig ikke, fordi du ikke er på ferie.

Og din chef burde tage på ferie. Altså helt ærlig, hvem skriver emails efter kl. 17? Han burde køre gennem en flod med en båd på biltaget. Han burde dase på en tropeø med din kæreste.

Du burde sige dit job op, og blive lykkelig. Der skal ikke mere til. Du skal bare løbe ud af dit kontor, kaste din taske i havnen og drikke livets nektar. Du skal drikke den lige nu. Gør det.

Når jeg har sendt den her artikel til redaktøren, så siger jeg op og omtaler redaktøren i umotiveret racistiske, sexistiske og tykfobiske vendinger. Og så kører jeg gennem en flod, og daser på en tropeø med din kæreste. Jeg skal drikke livets nektar.

Du har givet op. Du er en skygge, en skal af et menneske. Når foråret kommer, vil du være skrumpet helt ind og al essencen vil være fordampet. Du vil ikke længere smage af vanilje.

Livets nektar kan købes i Irma. Der er rabet i denne uge.

Du kan tage livet ved hornene, eller du kan sygne hen og aldrig køre gennem en tropeø med din chef på taget. Din kærestes drømme vil ikke gå i opfyldelse, hvis du ikke tager på ferie.

Se på dette billede:

Denne hund har forstået det. Den kan finde ud af at tage på ferie. Hvorfor kan du ikke? Se hvor sød, den er. Den er din chef nu. Din gamle chef er druknet i livets nektar.

Nu handler den her artikel om nuttede hunde.

Se hvor nuser den er. Den kører på skateboard! Det er fremragende.

Og den her:

Dyrk de ører! Jeg mener, hvad foregår det? Kan den flyve?!

Hvor kom vi fra? Nåh ja – tag på ferie, livets nektar, kør gennem en flod med en båd på taget. Her er en hund mere:


Datasamtykke

Vi ønsker dit samtykke til at indsamle persondata om IP-adresse, ID og din browser til statistik og marketingformål.

Disse oplysninger videregives ikke til tredjeparter, og du kan altid trække dit samtykke tilbage ved hjælp af linket Administrér samtykke i sidefoden. Dine valg anvendes på hele websitet.

Afvis
Accepter