Vi blev infiltreret af en dommedagskult…

Magasinet undskylder alt det, vi har udgivet den seneste måned

Del denne artikel:

Vi beklager at vi har været en dommedagskults talerør den seneste måned.
Vi beklager at vi har været en dommedagskults talerør den seneste måned.

Vi ved ikke om du har bemærket det, men vi har ikke helt været os selv her på Magasinet Kunstnerisk i januar måned. Det er som om, der har været en slet skjult agenda, der har gennemsyret alt det indhold, vi har udgivet.

Ok, kortene på bordet.

Det har vist sig at en dommedagskult har infiltreret redaktionen, og har indoktrineret vores ellers så dygtige og egenrådige skribenter med den idé at verden snart vil gå under, og at den eneste redning er at flygte til Mars og starte et nyt samfund dér.

Vi er uheldigvis kommet til at viderebringe den fejlagtige forestilling om at jorden i løbet af de kommende måneder vil blive overrendt af et fortidsmonster, vækket af de russiske bomber over Ukraine. Det passer selvfølgelig ikke at monsteret, der af konspirationsteoriens tilhængere kaldes “Angela Merkel”, har tænkt sig at mose hele verdens befolkning til en brunlig gelé.

Kulten prøver blot at bruge denne fejlbehæftede diskurs til at hverve nye medlemmer, og skabe opbakning til deres håbløse plan om at emigrere til Mars i en hjemmebygget rumraket. En Marsmission af denne type lader sig simpelthen ikke gøre, slet ikke med kultens budget. Deres planer om at kolonisere den røde planet og skabe et nyt samfund, der lever efter kultens ekstremistiske ideologi, er også mildest talt optimistiske og på ingen måder realistiske. Der tages f.eks. overhovedet ikke højde for forskelle i tyngdekraft og iltmængde i kultens reklamebrochure.

Der er med andre ord ingen rejse til Mars, og hvis du allerede har indkøbt udstyr og proviant til turen, bør du undersøge om du kan returnere det. Du får ikke brug for den specialbyggede sele. Og en snorkel er ikke nok til at kunne trække vejret på Mars.

Kulten kalder sig Den Månegale Venskabsforening. Vi ved ikke ret meget om dens ophav, eller hvor mange medlemmer den har på verdensplan. Den ledes af en mystisk skikkelse, der går under mange navne. Han kalder bl.a. sig selv “Den Genuine Leder”, “Profeten”, “Direktøren for det hele” og “Olsen”. Så vidt vi ved, er der ingen, der kender hans sande identitet. Men han må og skal stoppes.

Mindst syv af magasinets ansatte nåede at blive indoktrineret i kulten, inden vi fik sat en stopper for det. Vi er ret sikre på, at vi har fået fat på dem alle sammen. Vi holder ret tæt øje med vores Teams, og læser alle vores ansattes private sms’er, så det kan ikke gå vores næse forbi, hvis der er flere, der har sværget troskab til “Morgendagens Broderskab” og den ukendte lederskikkelse.

De berørte har modtaget korrigerende psykiatrisk behandling, og er i en stabil tilstand, i et medicinsk induceret koma. De vil være tilbage til deres vanlige, produktive selv i løbet af få uger, og vil knap nok kunne huske den blodige ed, de har indgået i ved et fuldmåneritual i Rold Skov. De vil være så tæt på lykkelige, som de nogensinde bliver igen.

Bare rolig – vi har identificeret og straffet de ansvarlige. Vi vurderede at det ikke var nødvendigt at involvere politiet, for at bevare alles ære og værdighed. Men lad os nøjes med at sige, at de ansvarlige kommer ikke til at gøre det igen. De skal muligvis hilse fra fiskene, angiveligt.

Med alt det på plads, vil vi bare gerne undskylde for denne afbrydelse i vores ellers så lødige, reflekterede og troværdige journalistik om kunst, kultur, samfund og livsstil. Det skal ikke ske igen. Vi har fået kultsniffende hunde udstationeret på kontoret, og bedt alle om at udfylde et spørgeskema om deres ekstremistiske tendenser. Så vi kan godt garantere, at vi har fået det snavs udryddet totalt.

Fra begyndelsen af februar vil alt være tilbage til det vanlige, og Magasinet Kunstnerisk vil igen være som du kendet og elsker det.

Tak til Dennis for tippet!


Datasamtykke

Vi ønsker dit samtykke til at indsamle persondata om IP-adresse, ID og din browser til statistik og marketingformål.

Disse oplysninger videregives ikke til tredjeparter, og du kan altid trække dit samtykke tilbage ved hjælp af linket Administrér samtykke i sidefoden. Dine valg anvendes på hele websitet.

Afvis
Accepter