Rejecocktail: Sådan laver du den ultimative velkomstdrink
Det ultimative hit til alle slags fester
Der er mange gode drinks, du kan servere for dine gæster for at velkomme dem til din fest, gilde eller orgie.
Der er klassikere, som en sur hvidvin, en gin og juice, eller en molo. Og så er der de mere eksotiske, som en lunken guldbajer eller en martini (stirred, not shaken, self).
Men velkomstdrinken over dem alle er selvfølgelig den sagnomspundne rejecocktail.
Her kommer en let og læks opskrift på drinken, der vil sparke din fest (eller dit orgie) i gang med manér!
Opskrift
Til 9-41 gæster
Det første, du skal bruge, er selvfølgelig rejer. 300-400 styks, af den gode, lyserøde slags. Gerne grønlandske, men du kan også prøve en sydenlandsk type, hvis du er lidt vovemodig.
Dernæst skal du bruge saft af 1 citron, samt 1 spsk. salt og en spsk. sukker.
Bland det sammen i en skål, og tilsæt 3 dl. mayo fra tube.
Hæld ½ flaske lys rom i (Hansens er den bedste).
Blend det grundigt til en lind creme.
Drys finthakket zittauerløg og tern af mango over, og fold forsigtigt dejen ind over sig selv.
Hvis massen er for fast, kan du spæde den op med en sjat hvidvin eller nogle pasteuriserede æggeblommer.
Fordel den guddommelige eliksir i så mange glas, som du har.
Dekorér med en lille paraply (eller en stor), og servér!
Ingen anden drink vil så hurtigt kunne gøre dine gæster lige så festlige (eller liderlige, alt efter hvilken type arrangement, du er ude efter)!