Podcast: “Hør os elske”

Anita og Jaco kommer dig i øret hver torsdag — så bliver podcasting ikke mere intimt!

Vi anbefaler løbende vores favorit kunstnere og kunstværker. Der laves så meget skrammel i dag, at vi gerne vil fremhæve de guldkorn, der ellers let bliver overset. Din guide til dét, der er din tid værd!

Anita og Jaco er forelskede. Og hver gang de har samleje, udgiver de lyden som podcast. Det er råt, ærligt, uredigeret og meget højligt.

Og det er præmissen for én af vores absolut yndlings-podcasts, “Hør os elske”. Episoder udkommer op til tre gange dagligt, og kan vare alt fra syv minutter til fem timer. Det bliver sgu ikke meget mere autentisk og intimt end denne podcast, som både den danske befolkning og anmelderkorpset er helt pjattede med. Den første Analepisode blev endda nomineret til en Gunnar.

Nu er vi jo ellers ikke meget for at anbefale indhold fra Podøen, vores primære “konkurrent” på podcast-fronten. Det meste af det, de kværner ud, er sgu ærligt talt noget lort. Men selv blind høne kan finde både guldkorn og havrefras, og med “Hør os elske” har de fandme ramt plet.

I de første 40 afsnit er teknikken godt nok ikke helt på plads, og Jaco og Anita har ikke helt regnet ud hvordan mikrofonerne skal placeres. Men det finder de ud af, og bliver det for alvor lækker lyd.

Vi har bedt vores skribenter om at gennemgå nogle af deres favoritter, og forklare hvorfor lige præcis de afsnit har rørt dem så meget.

#98 “Hvor mange kan du have i munden…?”

Af Max Igor Prefontaine

Der er sgu noget håndgribeligt saftigt over det, når Anita overgiver sig til Jacos passion og viser kvindfolket fra sin mest sympatiske side…

Denne artikel er kun tilgængelig for abonnenter.

Køb abonnement

Abonnerer du allerede? Log ind

Datasamtykke

Vi ønsker dit samtykke til at indsamle persondata om IP-adresse, ID og din browser til statistik og marketingformål.

Disse oplysninger videregives ikke til tredjeparter, og du kan altid trække dit samtykke tilbage ved hjælp af linket Administrér samtykke i sidefoden. Dine valg anvendes på hele websitet.

Afvis
Accepter