10 drinks med et pift af menstruationsblod

Frisk inspiration til en farverig nytårsfest

Del denne artikel:

En drink med en frisk smag og en flot farve. Tak, blod! Foto: Elin Kräuterblut
En drink med en frisk smag og en flot farve. Tak, blod! Foto: Elin Kräuterblut

Jeg hedder August, og det er mig, der passer redaktionen på Magasinet Kunstnerisk mellem jul og nytår. Alle de rigtige journalister, redaktører, smagsdommere og praktikanter er til forlænget jule- og nytårsfrokost i Thailand. Så jeg har forsiden for mig selv, og derfor skriver jeg om det, der interesserer mig.

Her kommer et spændende input til din nytårsfest: lækre mixede drinks, med et rødt skær. Fordi de indeholder blod. Menstruationsblod.

Det er ikke bare lækkert, det er også bæredygtigt. Mange af de ingredienser, vi normalt bruger i cocktails, er stærkt klimabelastende at producere, transporteres verden rundt, og indeholder ædle metaller, som udvindes af børn i gustne miner i nordøstafrika.

Men ved at bruge denne oversete ingrediens, kommer vi alt dette til livs. I stedet genbruges en væske, som alligevel skal udskilles fra det menneskelige legeme. På den måde er du med til at redde verden – det er helt i tråd i med FNs 18. Verdensmål for en bæredygtig verden (der trumfer de 17 gamle mål).

Læs også: FN afslører et hemmeligt verdensmål for bæredygtig udvikling, der trumfer de 17 andre mål

Det er ikke bare bæredygtigt, det er også lækkert. Og pænt!

Er dine nytårsfester faldet ned i en kedelig og deprimerende rutine, og har du brug for lidt pikant og saftig inspiration? Så læs med her!

#10 Soviet Russian

Denne flotte drink er stort set ligesom en klassisk White Russian – men med et twist.

Den velkendte og dude-tastiske drink består af:

  • 5 dele vodka
  • 2 dele Kahlua (eller anden kaffelikør)
  • 3 dele sur piskefløde.

I denne spændende og ekstra Kremlin-tro udgave, er kaffelikøren erstattet med blod. For en lysere farvetone, kan blodet fortyndes med andre kropsvæsker.

Det forlyder at dette er DJ Putin’s yndlingscocktail.

For en næsten vegansk udgave, kan du erstatte fløden med sojamælk eller margarine. Drinken bliver selvfølgelig aldrig helt vegansk, eller vegetarisk for den sags skyld. For den indeholder menneskeblod…

Denne artikel er kun tilgængelig for abonnenter.

Køb abonnement

Abonnerer du allerede? Log ind

Datasamtykke

Vi ønsker dit samtykke til at indsamle persondata om IP-adresse, ID og din browser til statistik og marketingformål.

Disse oplysninger videregives ikke til tredjeparter, og du kan altid trække dit samtykke tilbage ved hjælp af linket Administrér samtykke i sidefoden. Dine valg anvendes på hele websitet.

Afvis
Accepter