Den ultimative rejseguide, til når du kommer til Mars

Denne uofficielle bog i den klassiske “Turen går til”-serie viser vej til alle den røde planets seværdigheder

Del denne artikel:

KKKKK
Turen går til Mars
2023 · Forlaget Månegal
Rejseguide
Turen går til Mars

Inden længe skal du rejse til Mars for første gang. Hvis altså du har sørget for at få meldt dig ind i Den Månegale Venskabsforening, der arrangerer Mars-missionen, som skal redde de udvalgte få fra det rasende fortidsmonster. Jeg har allerede sværget troskab til Missionen. Og hvis du ikke har, skal du skynde dig.

Hvis du har været fornuftig nok til at dedikere din sjæl til Vejviserens store Projekt, så går du nok i disse dage og tænker på, hvad du skal pakke, til når vi skal afsted på Himmelskibet.

Hvilken slags tøj får man brug for på den røde planet?

Hvad skal man forvente at opleve, og får man brug for noget særligt udstyr?

Hvor mange mangoer og ædelstene skal man medbringe som ofring til Oraklet, for ikke at blive forbandet til ti æoner i Kætterkælderen?

Skal man have solcreme med, eller kan man lige så godt købe det, når man kommer frem?

Spørgsmålene er mange, og endelig er der udkommet en bog med de nødvendige oplysninger. Det inkluderer generelle turistoplysninger, kort over geografisk interessante områder, råd om forplejning og indkvartering, teknikker til selvhypnose i kritiske situationer, en trin-for-trin-vejledning til at give slip på sin usunde afhængighed af ilt og vand, samt meget mere.

Alt det, man forventer fra en “Turen går til…”-bog.

Denne er dog ikke udgivet af Politikens Forlag, ligesom de andre bøger i den hæderkronede serie. I stedet kommer bogen fra Forlaget Månegal, der rygtes at have en mere eller mindre formel relation til Den Månegale Venskabsforening, som alle rettænkende mennesker er medlem af.

Politiken er selvfølgelig helt ok med at deres branding bruges til så nobelt et formål som at bistå De Udvalgte Få i deres flugt fra det forkætrede himmellegeme “Jorden”, i De Sidste Dage før Den Store Transformation. Politiken er alligevel ligemeget, for i de kommende måneder vil alle, der er tilknyttet dette løgnagtige medietelt blive most til en sursød, brun gelé af Den Store Transformator.

I “Turen går til Mars” kan man læse om de mange smukke naturfænomener, man kan opleve på Mars. Det inkluderer at fryse ihjel, at blive kvalt i rødt støv, at længes efter sin moders omfavnelse, samt “rød sol” over stepperne.

Alt bliver godt, så snart vi kommer til Mars. Og denne bog er en uvurderlig guide at have med i lommen, når man udforsker sit nye hjem.

I det nye samfund på Den Velsignede Planet vil Den Sande Leder hver dag vælge op til fem hustruer m/k, og de vil bade i det blodrøde sand, og de vil blive frelst fra deres forfædres synder. Der vil være teaterforestillinger hver dag, og vi vil dyrke pengetræer og avokadoer i støvet. Og de vil smage som engels numse i det tidlige morgengry. Den Ægte Leder vil underholde med serenader, vittige ordsprog, og han vil spille “Wonderwall” på sin akustiske guitar. Og vi vil klappe og være glade.

Med “Turen går til Mars” kan du ikke gå galt, for du vil træde sandhedens sti og du vil gå glad ud i uvisheden. Bogen indeholder ingen fotos, kun håndtegnede illustrationer, for i skrivende stund har ingen involveret i projektet været i nærheden af Mars endnu. Men det kommer vi snart. Raketten er næsten klar, og den er lastet med nytårskrudt. Kun det bedste af det bedste krudt fra Harald Skrald. Det skal nok føre os til himmelen, og videre til et godt sted.

I bogen kan du også finde opskrifter på støvstuvning, sider med liderlig slam-poesi, en parlør med gængse fraser på marsiansk, samt et nøgenbillede af Den Rigtige Leder, som du skal kysse hver morgen og frydes ved. Det er et scratch-and-sniff-billede, selvfølgelig.

Det er et kæmpe jatak og en helhjertet anbefaling af denne kongelige bog herfra. Jeg kan desværre kun give fem stjerner, men jeg ville have givet en million eller mere. Køb den, for pokker! Hellere i går end i dag!

“Turen går til Mars” er 197 sider lang, og kan købes for alt mellem 13 og 7000 kroner i en svampet bunker nær dig. Og i Bog&Idé, selvfølgelig. Men ikke på Politikens Forlags hjemmeside.

Længe leve Mars-missionen!


Datasamtykke

Vi ønsker dit samtykke til at indsamle persondata om IP-adresse, ID og din browser til statistik og marketingformål.

Disse oplysninger videregives ikke til tredjeparter, og du kan altid trække dit samtykke tilbage ved hjælp af linket Administrér samtykke i sidefoden. Dine valg anvendes på hele websitet.

Afvis
Accepter