Fra postmand til post-mand

Ny podcast beskriver hvordan Flemming gik fra at udbringe breve til at transcendere kønsidentiteter

Del denne artikel:

KKKKK
Fra postmand til post-mand
2020—2023 · Podøen
Podcast
  • Vært: Flemming Ørnkvist
Fra postmand til post-mand

Det hele startede med et brev.

Flemmings liv var hans karriere, og hans karriere var hans liv. Og hans karriere var, at han var postbud. Så hans liv var, at han var postbud.

Det startede med det ene brev, så det næste, og så ét mere. Flemming var aldrig i tvivl om sin kønsidentitet. For han var ikke bare postbud – han var postmand. “Mand” med stort “M”. Og “A”, “N” og “D”.

Livet var let og ligetil – breve, pakker og mandighed.

Men en dag ændrede det hele sig. Noget skete i hans liv, der fik ham til at transcendere den kunstige kønsdikotomi, og gjorde ham post-køn, post-normer og post-mand. Han kunne ikke længere være postmand.

I sin fremstrittende podcast, “Fra postmand til post-mand” – nu i sin femte sæson på bare tre år – fortæller Flemming Ørnkvist hele historien om sin gevaldige rejse. Og han sviner PostNord godt og grundigt til, som de fortjener.

Podcasten bygger videre på Flemming Ørnkvists foredrag fra 2018, “Fra avisbud til avisgud”. Han rejste landet tyndt med foredraget, hvor han underholdte med historien om hvordan han opnåede guddommelighed indenfor sit job, da han var teenager. Det blev i 2019 filmatiseret i Hollywood, under titlen “Star Wars: The Rise of Skywalker”.

Hans nuværende podcast giver et spændende indblik i hvordan man kan gå fra at være et dårligt menneske (et postbud) til et godt menneske (et, der er mindre mand end før).

Er podcasten woke?

Det er måske det forkerte spørgsmålet. Spørgsmålet er måske nærmere hvad er woke? Og kan en mand nogensinde være andet end en krigsforbryder…

Denne artikel er kun tilgængelig for abonnenter.

Køb abonnement

Abonnerer du allerede? Log ind

Datasamtykke

Vi ønsker dit samtykke til at indsamle persondata om IP-adresse, ID og din browser til statistik og marketingformål.

Disse oplysninger videregives ikke til tredjeparter, og du kan altid trække dit samtykke tilbage ved hjælp af linket Administrér samtykke i sidefoden. Dine valg anvendes på hele websitet.

Afvis
Accepter