Alexander er single og lige i nærheden

Vil du ikke lukke ham indenfor?

Del denne artikel:

Alexander, i egen høje person. Privatfoto
Alexander, i egen høje person. Privatfoto

Godt nyt! Alexander er ledig, og vil gerne tilbringe tid sammen med dig!

Du skal bare nikke samtykkende og lydigt, og så vil Alexander sprede lykke helt ud i dine fingerspidser.

Han er mindre end en kilometer væk. Hvad venter du på?

Har du ikke brug for lidt glæde i dit liv? En smule lys og gode tider? Har du ikke fortjent dét, så hårdt som du arbejder?

Alexander er det, du har brug for. Han er svaret. Og han er 100% single, lige nu.

Han er ikke bare sexpositiv – han er blevet testet positiv for både det ene og det andet. Alexander er fuld af livsglæde, og åben for det meste.

Er du åben? Det kan du blive.

Alexander er desuden medlem af Den Månegale Venskabsforening. Han kom for de afvigende seksuelle aspekter, og blev for den storslåede Marsmission, som er undervejs.

Inden længe vil et fortidsmonster rasere den ganske verden, og kun de kløgtige få, der har set lyset og har valgt at gå Den Månegale Vej, vil opnå frelsen. De har nemlig en pladsreservation på himmelfartøjet, der skal føre os udvalgte på en stjernekurs op igennem atmosfæren, forbi månen (der btw ikke Månegal), og hele vejen ud til Mars, den autentiske menneskeheds endelige destination. Imens vil alle kætterne og forræderne, der ikke tilskriver sig Den Månegale Ideologi, blive most til en tykflydende, brun gelé af uhyret.

Alexander ved at det vil ske, og har foretaget de behørige forberedelser. Luk Alexander ind i dit hjem, dit hjerte og dit legeme, og lad ham fortælle dig om Den Ene Sande Vej – Det Månegale Budskab, der skal sætte dig fri fra åndsfrihed og indlemme dig i et større hele, hvor kun Profeten behøver at tænke, og du blot behøver at handle.

Sådan lever Alexander, og er han ikke bare pragtfuld?

Han er lige i nærheden, og aldeles ledig. Mindre end 400 meter væk fra din nuværende lokation, og kommer tættere på hvert sekund. Gør din krop klar, for her kommer Alexander og Den Månegale Sandhed…

Denne artikel er kun tilgængelig for abonnenter.

Køb abonnement

Abonnerer du allerede? Log ind

Datasamtykke

Vi ønsker dit samtykke til at indsamle persondata om IP-adresse, ID og din browser til statistik og marketingformål.

Disse oplysninger videregives ikke til tredjeparter, og du kan altid trække dit samtykke tilbage ved hjælp af linket Administrér samtykke i sidefoden. Dine valg anvendes på hele websitet.

Afvis
Accepter