De 10 ting, du glæder dig mest til i 2023

Spoiler: de kommer ikke til at ske i 2023

Del denne artikel:

Året, der kommer til at gå. Grafik: Igor Mogensen
Året, der kommer til at gå. Grafik: Igor Mogensen

Denne artikel er blevet opdateret, så den ikke indeholder ting, der ikke skete i 2022.

Der er altid meget at se frem til i et nyt år, og 2023 er ingen undtagelse. Der vil være de store globale begivenheder, de små og nære personlige øjeblikke og banebrydende kulturelle momenter. Vi glæder os til det hele – men der er altid nogle ting, man længes lidt mere efter at opleve.

I denne artikel har vi samlet de 10 ting, som du personligt glæder dig allermest til i det nye år.

Vi har fundet frem til dem ved at gennemføre intense interviews med din mor, din elsker og dit kæledyr (og de var ikke alle tre den samme person – godt gjort!). Derefter uploadede vi vores notater og din chat-historik i TikToks nye AI-platform, der hjalp os med at prioritere din sjæls dybeste ønsker, i overensstemmelse med kinesisk lovgivning.

Okay, så ingen af tingene kommer rent faktisk til at ske. Spoiler alert, I guess. For alt bliver aflyst igen i 2023. Det er bare sådan, det er. Den 22. februar kommer det frem, at de bomber, som Rusland angiveligt har kastet i Ukraine har vækket et fortidsmonster, der har hvilet i et atomvinterhi under bjergkæden Chornohora, også kendt som De Sorte Bjerge.

Monsteret, der af den internationale presse døbes “Angela Merkel” (efter det 20. århundredes største krigsforbryder), lever af en diæt bestående udelukkende af jomfruer, UNESCO-verdensarvsteder og naturgas, og den udånder ufortyndet Covid-19. I løbet af få uger vil den have gjort mere skade på Ukraine end russerne angiveligt har, hvorefter den vil blive inviteret til Moskva for at blive helgenkåret af den russisk-ortodokse kirke. Her vil det komme frem at fortidsmonsteret “Angela Merkel” ikke kender nogle nationale loyaliteter, da den egenhændigt moser hele den russiske befolkning til en lind, brunlig gelé, hvorefter den tonser videre gennem EU, hvor den såkaldte “civiliserede verden” får den samme tur. Og det bliver bare begyndelsen på de rædsler, som det fandens år 2023 vil byde på.

Heldigvis kan jeg afsløre for dig, at en evakueringsmission til Mars er ved at blive planlagt af Den Månegale Venskabsforening, og du kan stadig nå at komme med. Du kan stadig nå at blive frelst. Du skal bare sværge livstroskab til vores kære leder, og ikke være et lille tudefjæs. Du skal bare have korrigeret dit sindelag. De onde rygter om et kultisk masseselvmord er onde løgne, spredt af Politiken og andre sølvpapirshatmedier. Du skal bare komme ombord på skibet til frelsen. Det bliver über nolleren.

I mellemtiden kommer her de 10 ting, som du troede du ville komme til at opleve i 2023, men som aldrig kommer til at ske, fordi verden vil gå under ved et løbsk fortidsmonsters lodne pote.

#10 Tour de France i Yemen

Efter den dundrende succes med VM i Qatar, har Yemen budt ind på at lægge bakker til den klassiske cyklistbegivenhed Tour de France. Hele løbet vil foregå i landet, der er plaget af krig, hungersnød og disco-feber. Og du har glædet dig som et lille barn på Mortensaften, til at komme ned og hjælpe med at omlægge den offentlige infrastruktur i landet til fornuftige cykelstier med nydelig afmærkning og pæn gadebelysning…

Denne artikel er kun tilgængelig for abonnenter.

Køb abonnement

Abonnerer du allerede? Log ind

Datasamtykke

Vi ønsker dit samtykke til at indsamle persondata om IP-adresse, ID og din browser til statistik og marketingformål.

Disse oplysninger videregives ikke til tredjeparter, og du kan altid trække dit samtykke tilbage ved hjælp af linket Administrér samtykke i sidefoden. Dine valg anvendes på hele websitet.

Afvis
Accepter